Vår returpolicy i korthetÅtergång politik

Vänligen kontakta spabyus innan du återvänder några objekt.

Det är lämpligt att konsumenten styr leverans för att verifiera att detta är korrekt och felfri. Vid klagomålet spabyus de kundkontakter och ger information som är relevant och orsaken till klagomålet.

Återgå Villkor

Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick i obruten förpackning. Om produkten är förstört eller använt produkten kan den dessvärre inte återbetalas. Se till att inkludera kontaktinformation med returen och om möjligt, ge oss ett spårningsnummer. spabyus föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice, eftersom det gör det lättare att följa returen om det behövs.

spabyus kommer att göra en återbetalning av stödberättigande avkastning. Om du betalat via faktura, kommer vi att behöva ett kontonummer för att överföra pengarna tillbaka till. Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende.

Återvänder Ett paket

Vill du byta behandling på ditt presentkort?

Du behöver inte returnera presentkortet utan du kan byta till valfri behandling/ produkt för de värdet som presentkortet har.

Vill du byta till en annan produkt?

Returnera produkten du har fått och skicka oss ett e-mail berättar vilken produkt du vill istället.

Transportskador

Om produkten försvinner eller du, vid mottagandet, märker att objektet har skadats under transporten ska du omedelbart rapportera detta till oss.

Outtagna paket

För paket som inte har betalats på ditt postkontor inom 14 dagar, spabyus förbehåller sig rätten att debitera dig en expeditionsavgift för att täcka returfrakt och företag frakt administrativa kostnader.

Alla förfrågningar: info@spabyus.se